Online Yoga voor jouw medewerkers!

Image

In deze drukke tijd waarin veel verandert is het belangrijk dat jouw medewerkers goed in hun vel zitten.

Wil je medewerkers die:*Meer energie en een betere conditie krijgen waardoor ze hun werk beter kunnen doen
*Meer rust ervaren en daardoor geconcentreerder kunnen werken*Meer ruimte en geluk ervaren en daardoor lekkerder in hun vel zitten
*Gelukkiger zijn en dus productiever

Waarom online yoga:*Het werkt tegen klachten als stress*Helpt het lichaam bewegelijk te houden met name nu er veel thuis wordt gewerkt*Het geeft ontspanning en een gelukkig gevoel*Het biedt een unieke yogabeleving met het team en stimuleert de teambuilding spirit *Het bespaart tijd en (reis)kosten omdat het vanuit huis kan*Yoga kan op een bekende en daardoor veilige plek worden beoefend*En niet geheel onbelangrijk: het is coronaproef!Ervaar de vrijheid van Online Yoga nu zelf!Wil jij jezelf en jouw collega’s iets bieden wat efficiency en werkplezier vergroot?Online yoga sluit hierbij aan, is eigentijds, veilig en kan mogelijk hoge verzuimkosten besparen als gevolg van uitval van medewerkers.

En niet geheel onbelangrijk: je kunt samen met mij een afspraak maken om de lessen te organiseren voor alleen jouw werknemers op vaste momenten, maar je kunt natuurlijk ook yoga abonnementen vergoeden voor jouw medewerkers zodat ze zelf de les en tijd kunnen kiezen. Als je nog ruimte hebt dan kan dat voordelig via de werkkostenregeling (WKR)!
Lees hier voor meer informatie.  

 

Wat andere werknemers vertelde na de cursus: 
Ze hadden een betere focus na de les, meer rust, minder spanning in het lijf, betere nachtrust en begonnen de dagen erna fitter. De deelnemers vinden dat ik aandacht voor ze heb en echt naar ze luister. Ik verwerk deze behoeftes in mijn lessen. Ook voor mensen met een beperkte mobiliteit worden mijn lessen als prettig ervaren.

De Gemeente Apeldoorn ging je al voor met een hoop blije collega's als resultaat!

Image

Maak vrijblijvend een afspraak samen met maximaal 3 andere medewerkers om een online yogales te ervaren. Op een persoonlijke en ongedwongen manier kunnen wij zo met elkaar kennismaken om te kijken waar de behoeftes liggen in jouw organisatie of zelfs in jouw team zodat ik dat in mijn lessen kan verwerken voor een zo fijn mogelijke yoga ervaring.

Even (video)bellen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Dan stel ik daarna vrijblijvend een offerte voor je op die op jullie behoefte is aangepast!Ik hoor graag van je.     Hartelijke groet, Ingeborg DeichmannMail: info@hayoga.nl 06 44665065